Ny hjemmeside og webdesign

MOBILOPTIMERET

En mobilvenlig hjemmeside og responsivt design er et must!

UNIKT DESIGN

Hjemmesiden skal afspejle din virksomhed

 100% EJERSKAB 

Alt oprettes så du selv har adgang og fuld kontrol over løsningen

INGEN BINDINGER

Så snart hjemmesiden er færdig får du fuld adgang til din hjemmeside.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Du kan få hjemmesider i alle prisklasser. Det vigtigste er, at du får en løsning, der passer dig og din virksomhed.  

Priserne er vejledende, da alle de webløsninger vi laver er individuelle. Det betyder at vi har en grundpris, som vi tager udgangspunkt i. 

WordPress og WooCommerce til webshops, er i sig selv gratis. Det er såkaldt Open Source som alle kan downloade gratis. Det er tiden og de tilføjelser man ønsker på sin hjemmeside der koster.  
Derfor er det vigtigt at vi tager et møde og får afstemt ønsker, pris og proces.

Design af hjemmeside, webshop, vedligehold, support, domæner og hosting

Har du brug for en hjemmeside? Eller måske et nyt design? Mangler du hjælp til vedligehold og support? Og hvad med hosting og domæner? 

Uanset hvilken del af processen du mangler hjælp til, så er jeg klar til at vejlede og guide dig. Her på siden kan du læse om nogle af de elementer, der er en del af et webprojekt. 

Webdesign – Ny hjemmeside 

Hvis du skal bruge en helt ny hjemmeside med simple funktioner og flot skræddersyet design, så vil jeg højest sansynligt anbefale WordPress. 

WordPress er verdens mest brugte CMS system og det kan stort set alt. Grunden hertil, at det er et Open Source system. Det betyder at alle har adgang til den grundlæggende kode og at alle programmeringsnørder i hele verdenen, har mulighed for at udvikle diverse funktioner til systemet, også kaldet plugins. Man kan finde mange rigtig gode gratis skabeloner og plugins som er rigtig gode at tage udgangspunkt i, når man skal lave sin egen hjemmeside.

Hosting af din hjemmeside

Hosting er betegnelsen for at din hjemmeside ligger på en server på et webhotel hos en ekstern udbyder.

Det er vigtigt at se på hvad man får for pengene. Nogle tilbyder gratis mailadresser og SSL mens andre har en lavere pris, gratis backup, oprettelse eller andet. Det er noget vi kigger på sammen, hvis du skal have en helt ny hjemmeside eller have flyttet den gamle.

Det vigtigste er selvfølgelig, at din side hostes hos et pålideligt og fornuftigt firma.

Vedligehold af eksisterende hjemmeside 

Der findes utrolig mange CMS Systemer, som alle har deres forcer. Jeg har blandt andet arbejdet med; typo3, DynamicWeb, Magento og WordPress med Woocommerce med flere.

Jeg har en generel god forståelse for hvordan de forskellige systemer virker og kan hurtigt sætte mig ind i præcis hvordan din løsning er skruet sammen, eller hvad der vil være den bedste løsning for dig, hvis du skal have en ny hjemmeside.

Køb af domæner

Du skal selvfølgelig have et domæne for at have en hjemmeside. Det er vigtigt med et godt domæne. Det skal afspejle din virksomhed. Mest nærliggende er det selvfølgelig at det er virksomhedens navn. Men der er stadig mange muligheder.

-Skal der være bindestreg?
-Skal det være .dk eller .com? 
-Skal der være en forkortelse, så det er lettere at skrive og huske, uden specialtegn osv.?  
-Er det nødvendigt at købe domænet med alle endelser?
Osv osv.

Alt dette finder vi den rigtige løsning på når vi går i gang men projektet.
Hvis du allerede ejer domæner, kan også være nødvendigt at se på hvor du har dine domæner hostet og hvordan. Så du ikke betaler mere end højest nødvendigt.