Derfor er lokal SEO vigtigt!

LOKALE SØGNINGER HAR HØJ KONVERTERING

“Hvis jeg akut mangler en VVS’er og gerne vil have en fra nærområdet og søger ”vvs Beder” så håber jeg jo på at der er en i lokalområdet, der hurtigt kan hjælpe.”

ØGET SYNLIGHED MED LOKAL SEO

Får Google de rette oplysninger, kan din virksomhed ende på side 1.

NEM ADGANG TIL DINE KONTAKTOPLYSNINGER

Der behøver kun være ét klik til en opringning, mail, visning af hjemmeside og rutebeskrivelse.

“Det sørger Google My Business for”

Google my business udvikler sig hele tiden med flere funktioner. Men primært handler det om at blive set ud fra din placering i landet og hvilken type virksomhed du driver.

Hvis jeg akut mangler en VVS’er og gerne vil have en fra Beder (hvor jeg bor) og søger ”vvs beder” så håber jeg jo på, at der er en i lokalområdet, der kan hjælpe lige nu. Derfor vil der være en høj konvertering på den type søgninger.

Google My Business viser den virksomhed, der ligger tættest på mig. Men der vurderes også ud fra anmeldelser. Har du ingen anmeldelser, eller er de dårligere end de anmeldelser, som vvs’eren i Mårslet har, ja så risikerer du at Mårslet VVS får en bedre placering end dig.

Derudover kan man give en hurtig genvej til dit telefonnummer, mail, placering (det arbejder sammen med Google Maps som er direkte navigation til stedet)

“Og det aller bedste ved det er, at du gratis kan få en genvej ind på Googles første side i søgeresultater på trods af, at du ikke har gjort andet end at få oprettet en Google My Business profil. Det ér da smart! “

Google my business kan også alt muligt andet. Du kan dele billeder og lave opslag, oprette produkter, vise åbningstider og meget mere. Og så kan man måle på alt hvad brugerne gør, når du finder dig.

Jeg synes det er et fantastisk gratis redskab, som er et “must have” for alle virksomheder.

LEARN MORE