Har du brug for en hjemmeside?

Eller skal den gamle skiftes ud ? 

Måske et nyt design? Mangler du hjælp til vedligehold og support? Og hvad med hosting og domæner? 

Uanset hvilken del af processen du mangler hjælp til, så er vi klar til at vejlede og guide dig. Her på siden kan du læse om nogle af de elementer, der er en del af et webprojekt. 

Webdesign – Ny hjemmeside 

Hvis du skal bruge en helt ny hjemmeside med simple funktioner og flot skræddersyet design, så vil vi helt klart anbefale WordPress. 

WordPress er verdens mest brugte CMS system og det kan stort set alt. Grunden hertil, at det er et Open Source system. Det betyder at alle har adgang til den grundlæggende kode og at alle programmeringsnørder i hele verdenen, har mulighed for at udvikle diverse funktioner til systemet, også kaldet plugins. Man kan finde mange rigtig gode gratis skabeloner og plugins som er rigtig gode at tage udgangspunkt i, når man skal lave sin egen hjemmeside.

Se vores priser
Hosting af din hjemmeside

Hosting er betegnelsen for at din hjemmeside har lejet et værelse på et webhotel som ligger på en server (vej) hos en ekstern udbyder.

Det er vigtigt at se på hvad man får for pengene. Nogle tilbyder gratis mailadresser og SSL mens andre har en lavere pris, gratis backup, oprettelse eller andet. Det er noget vi kigger på sammen, hvis du skal have en helt ny hjemmeside eller have flyttet den gamle.

Det vigtigste er selvfølgelig, at din side hostes hos et pålideligt og fornuftigt firma.

Se vores priser
SEO og vedligehold af eksisterende hjemmeside 

Der findes utrolig mange CMS Systemer og pagebuilders, som alle har deres forcer.
Vi har erfaring med; typo3, DynamicWeb, Magento og WordPress med Woocommerce, SquareSpace, Wix m.fl.

Det du skal overveje er hvor meget af dit indhold du vil eje, kunne flytte og have adgang til. Ved nogle firmaer og udbydere ejer du ikke din hjemmeside. Det gør du selvfølgelig hos os. 

Søgemaskneoptimering er også vedligehold af din hjemmeside. Hvis du har en hel ny hjemmeside, men ikke vedligeholder den ud fra Googles krav, så vil den heller ikke blive vist. 

Vi er specialister i SEO for små virksomheder og vi kan altid finde en god pris til dig og dit budget. 

SEO priserPris på hjemmeside
Køb af domæner

Du skal selvfølgelig have et domæne for at have en hjemmeside. Det er vigtigt med et godt domæne. Det skal afspejle din virksomhed. Mest nærliggende er det selvfølgelig at det er virksomhedens navn. Men der er stadig mange muligheder.

-Skal der være bindestreg?
-Skal det være .dk eller .com? 
-Skal der være en forkortelse, så det er lettere at skrive og huske, uden specialtegn osv.?  
-Er det nødvendigt at købe domænet med alle endelser?
Osv osv.

Alt dette finder vi den rigtige løsning på når vi går i gang men projektet.
Hvis du allerede ejer domæner, kan også være nødvendigt at se på hvor du har dine domæner hostet og hvordan. Så du ikke betaler mere end højest nødvendigt.

SEO priserPris på hjemmside