Specialist i Online synlighed til små virksomheder

“20 års erfaring i den digitale branche, har ført os til en specialisering af strategier for den lille virksomhed, den lokale virksomhed samt nichevirksomheden.”  

Vores koncept består af følgende 4 grundværdier

Budget til online synlighed

Vi arbejder ud fra, at din virksomhed har et lille budget. Derfor er en af de veje jeg bruger, de mange gratis værktøjer Google selv tilbyder. Google sætter en lang række standarder, som skal overholdes, hvis du vil vises på Google. Så selvfølgelig skal denne del være helt i orden. Gøres det rigtigt er det en fin start med de gratis værktøjer.

Samarbejde

Vi taler et sprog du kan forstå. Der er mange fagord og termer og dem har vi selvfølgelig styr på. Men da det er vores branche og ikke din, så sørger vi for at oversætte fagsproget så det giver mening for dig. Af samme grund kan det også være der er nogle fagtermer i dit felt, som vi skal have uddybet for at få en fuld forståelse for dit produkt.

Projektet

Vi kommer til dig og lærer om dine visioner, dine produkter/service og din virksomhed.
Derfra udarbejder vi en plan for hvad vi mener, der er bedst at gøre og hvordan. Både på kort og lang sigt.
Det udformes som et tilbud, med en fast pris hver måned for vedligehold, opdateringer, alt inklusiv.

Faste priser

For at gøre samarbejdet gennemskueligt og økonomisk stabilt, så arbejder vi ud fra færdige pakkeløsninger. 
Hos mig betaler du ikke på timebasis, men på projektbasis. Den ene måned bruger vi måske 20 timer og næste måned kun 10. Vi holder din løsning opdateret efter behov, uafhængig af timetallet.

Visionen i SeoConsult

I 2019 besluttede jeg, at jeg ville starte min egen virksomhed. Min erfaring viser at ordentlig og personlig kundeservice, giver det bedste resultat. Deraf kommer viljen til at skabe et stærkt brand med fokus på grundighed og kvalitet. Derfor er vores løsninger er ikke begrænset af solgte timer. De aftalte opgaver udføres i samråd med dig. Og vi fortsætter til de aftalte opgaver er færdige!!

Få flere facts på linkedIn