Specialist i Online synlighed til små virksomheder

“13 års erfaring i den digitale branche, har ført mig til en specialisering af strategier for den lille virksomhed, den lokale virksomhed samt nichevirksomheden.”  

Mit koncept består af følgende 4 grundværdier

Budget til online synlighed

Jeg arbejder ud fra, at din virksomhed har et lille budget. Derfor er en af de veje jeg bruger, de mange gratis værktøjer google selv tilbyder. Google sætter en lang række standarder, som skal overholdes, hvis du vil vises på Google. Så selvfølgelig skal denne del være helt i orden. Gøres det rigtigt er det en fin start med de gratis værktøjer.

Samarbejde

Jeg taler et sprog du kan forstå. Der er mange fagord og termer og dem har jeg selvfølgelig styr på. Men da det er min branche og ikke din, så sørger jeg for at oversætte fagsproget så det giver mening for dig. Af samme grund kan det også være der er nogle fagtermer i dit felt, som jeg skal have uddybet for at få en fuld forståelse for dit produkt.

Projektet

Jeg kommer til dig og lærer om dine visioner, dine produkter/service og din virksomhed.
Derfra udarbejder jeg en plan for hvad jeg mener, der er bedst at gøre og hvordan. Både på kort og lang sigt.
Det udformes som et tilbud, med en fast pris hver måned for vedligehold, opdateringer, alt inklusiv.

Faste priser

For at gøre samarbejdet gennemskueligt og økonomisk stabilt, så arbejder jeg ud fra færdige pakkeløsninger. 
Hos mig betaler du ikke på timebasis, men på projektbasis. Den ene måned bruger jeg måske 10 timer og næste måned kun 2. Jeg holder din løsning opdateret efter behov, uafhængig af timetallet.

Derfor valgte jeg 
at blive selvstændig

“Min nysgerrighed og evne til at dygtiggøre mig, har ført mig igennem utallige hjemmesideprojekter, logodesigns, kurser og miniuddannelser. Så i dag står jeg med en utrolig bred viden indenfor webdesign og online markedsføring, med speciale i SEO og webdesign”

I 2019 besluttede jeg, at jeg ville starte min egen virksomhed. Min erfaring viser at ordentlig og personlig kundeservice, skaber det helt rigtige resultat for dig. Deraf kommer viljen til at skabe et stærkt brand med fokus på grundighed og kvalitet. Mine løsninger er ikke begrænset af solgte timer, men af aftalte opgaver som udføres i samråd med dig. Og jeg fortsætter til de aftalte opgaver er færdige.

Få flere facts på linkedIn