Hvad er søgemaskineoptimering?

Din hjemmeside skal også til service!

Det kan være svært at forstå hvorfor en hel ny, eller næsten ny hjemmeside, har brug for vedligehold. Men det har den og det hedder Søgemaskineoptimering.

“DIN HJEMMESIDE FUNGERER LIGESOM EN BIL”

Selvom din bil er ny, skal den stadig have benzin for at køre.
Den skal til serviceeftersyn, have skiftet hjul til nye vejrforhold, reparationer og måske have tilpasset dele til nye standarder.
Det er præcis det samme med din hjemmeside. Og det er det der kaldes søgemaskineoptimering eller forkortet SEO

“SØGEMASKINEOPTIMERING ER BENZIN TIL DIN HJEMMESIDE!”

En hjemmeside skal systemopdateres, der skal tilføjes tekst om en ny service eller et nyt produkt. Der skal måske installeres en ny funktion som virker bedre, måske skal der repareres en funktion, måske laver google om på sine retningslinjer, så din side ikke vises osv. osv. Faktum er, at vedligeholdes din hjemmeside ikke og er der ingen aktivitet på din hjemmeside, så synes google ikke at den er ligeså relevant for brugeren som den vedligeholdte.

“HAR DU TO ENS BILER, HVOR DEN ENE ER BLEVET SERVICERET, VIL DENNE BLIVE TILLAGT STØRRE VÆRDI”

Så derfor skal du vedligeholde, eller have vedligeholdt din hjemmeside samt alle de funktioner, der hænger sammen med den.
Derfor er det vigtigt at vedligeholde, opdatere, forny sin hjemmeside.

SØGEMASKINEOPTIMERING – KORT FORTALT

Søgemaskineoptimering, SEO, Seooptimering, teknisk seo, on-page seo osv. kan du læse meget mere om lige her under. 

Hvad betyder SEO eller søgemaskineoptimering?

“Kært barn har mange navne” 

SEO, søgemaskineoptimering, SEO optimering og det engelske Search engine optimization, plus diverse variationer. Alle ord betyder det samme og så længe du vælger et af disse ord, kan både google og jeg forstå hvad du mener.

Men hvad er SEO og Søgemaskineoptimering egentlig?

Kort fortalt betyder det, at man optimerer alle mulige faktorer, på og omkring din hjemmeside, som kan påvirke hjemmesidens placering til den bedst mulige på Google. Både indholdet på din hjemmeside, ord, overskrifter, links osv. samt det tekniske som fx styrer hastigheden på hjemmesiden. Alt sammen skal gøre siden brugervenlig. For brugervenlighed er dén vigtigste faktor for google.

Se hvordan vi kan hjælpe dig med SEO